boudicca: Chai latté (ten instantní prášek, připomínající spíš cappuccino) a chai čaj (byliny, černý čaj a chai koření) je rozdíl. Chai latté mám doma od Whittardu, to zalévám teplým mlékem, ideálně to chce našlehat i pěnu, ale tu v domácích podmínkách nevytvořím. Oproti tomu Bio Primo z ochutnávek jsou klasické evropské pytlíkové bylinné čaje, jen s příchutí chai koření. A troufám si tvrdit, že s mlékem by byly dost hnusné. No a pak je tu masala, tradiční indický čaj-nečaj, směs černého čaje a koření, která se přímo svařuje s mlékem (nejde tedy o britský styl, kdy se do již hotového čaje jen dolije mléko). Tento nápoj může být označovaný právě i jako "chai" nebo "yogi", takže je to dost matoucí, a to podle konkrétních poměrů koření. Některé yogi a chai směsi se samozřejmě dají pít i bez mléka jen tak.