Článek Lapacho - zlato Inků

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Lapacho - zlato Inků

24. 10. 2013 - 22:00

sargo: Zní tak úžasně, že mu snad dám ještě asi tak desátou šanci... sáfra, ten mi nechutná

---
sargo.pise.cz

24. 10. 2013 - 22:20

boudicca: Ani s medem? Každopádně, já zase nedokážu ocenit čaje z kořenů, zázvor a ženšen prostě nedávám (i když třeba zázvorovou limonádu můžu, to zas jo)

---
boudicca.pise.cz

24. 10. 2013 - 22:26

sargo: Teplý med s příchutí moc nemusím Zázvor mi chutná moc, to je pravda; ženšen už si nepamatuju. Právě mi dochází, jak je zajímavé, že se slovo "čaj" uchytilo pro jakoukoli teplou břečku z čehokoli... zrovna čaj, který u nás vůbec není doma.

---
sargo.pise.cz

24. 10. 2013 - 22:33

boudicca: Pravda pravdoucí, nicméně nazývat bylinkový čaj "bylinným odvarem", jak bychom správně měli, je silné kafe i na mě

---
boudicca.pise.cz