Komentář, na který odpovídáte

07. 10. 2012 - 12:55
 

boudicca: @ Damn-girl: A co teprve, až vyzkoušíš víc příchutí!

@ Sargo: Já na něj chodím v zimě do kaváren místo na kafe.

@ Eithné: Asi dost záleží i na receptu, některé varianty jsou sladší, jiné méně. Ale mi zatím přišlo přeslazené rozmáchané ovoce vždycky výborné

@ Cosey-mo: Jo, na spotřebování rybízu je pečený čaj naprosto ideální. Pokud se vrhneš do kuchtění, tak pak napiš, jak jsi dopadla

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Pečený čaj