Komentář, na který odpovídáte

04. 05. 2010 - 10:18
 

boudicca: No většina kalebass je tak malinkých, že je vypitých bez mrknutí oka za chvilku Já ho tam dávám míň a zalévám chladnější vodou, takže nehořkne, ale taky se mi jednou v čajovně stalo, že ta voda byla snad vařící a pak se to skoro nedalo pít, jak bylo hořký Takže chápu tvé antipatie
Nemáš v konvičce zelené proužky? Když jsem si dělala matéčko do hrníčku, byl potom vždycky celej zelenej, i myčka s tím měla problém

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Maté v kalebasse