Komentář, na který odpovídáte

03. 05. 2010 - 17:49
 

eithne: No, a máš tu přesně napsané to, co mi na kalebasse vadí: maté uvolňuje třísloviny, takže nenechávat delší dobu odstát a vypít hned. Šmarjá, tak když si chci udělat maté, čaj nebo tak něco, tak si ho nedělám proto, abych to do sebe hodila během deseti minut. Nehledě na to, že maté v kalebasse nechladne, takže je tam stejně dlouho, než se vůbec dá pít. Protože já teda 70 °C pít nechci.
Sice je to moc pěkná věc, ale konvička je konvička

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Maté v kalebasse